juni 2022

Zoals aangegeven in onze review van 08-2021 zijn we voor de 2e keer in dit mooie huisje geweest en hebben weer een heerlijke vakantie gehad.
Weer fijn gewandeld en gefietst in de omgeving. Hoewel het huisje alle comfort bied aan 2 personen was er ook ruimte om met vrienden die op bezoek waren een spelletje te spelen.
De vogels die er zeker waren konden vast genoeg voedsel in de bossen vinden want ze hadden weinig interesse voor het voer dat wij in het voederhuisje gestopt hadden.

Augustus 2021

Wat een fantastische plek en mooi compleet huisje. Alles wat je kan wensen is in het huisje aanwezig. We hadden gelezen dat het bed te hard zou zijn maar dat is waarschijnlijk opgelost door een topper. Wij hebben heerlijk geslapen. We hebben genoten van de rust en mooie tuin met veel vogels. De omgeving is prachtig voor diverse fietstochten en wandelingen. We komen volgend jaar graag terug om nog meer van de omgeving te kunnen ontdekken. Bruno en Sylvia

Mei 2021

Heerlijk huisje, gezellig en praktisch ingericht. Goed vertoeven en voor herhaling vatbaar. Jeanet

Maart 2021

Een super leuk huisje,  sfeervol en netjes ingericht op een geweldige locatie! Vanuit de tuin loop je zo het bos in en de heide op. Ruud en Brigit

1 – 5 februari 2021

Een prachtig huisje, echt geschikt voor 2 personen. Alles is er aanwezig , ook een prachtige badkamer. Je loopt zo de hei op om lekker te kunnen wandelen. Ook mooie omgeving om te fietsen…. Hartelijke groet, Ans

19 juni tot 26 juni

Het was voor de derde keer, dat we in dit heerlijke vakantiehuis verbleven. Veel gewandeld met de honden, ook weer een lekker notenbrood gehaald bij de bakker in Orvelte En vele kilometers gefietst in de omgeving. Het is een mooie plek, met als muziek de concerten van de vogels. We komen zeker weer een keer terug. Hans en Marijke de Koning, Puk en Sam

24 – 27 april

Fantastisch mooi,knus huis van alle gemakken voorzien op een prachtige plek.Je loopt zo het bos in…We hebben direct weer geboekt in augustus dit jaar.

17 – 20 april

Mooi afgewerkt, keurig onderhouden sfeervol huisje. Een heerlijke plek om in alle jaargetijden te verblijven. Het is een prachtige natuurovergoten omgeving. Direct rondom het huisje en ook op een paar kilometer rijafstand in de omgeving. Fantastische plek om lange wandelingen te maken (al dan niet met hond), te fietsen en tot rust te komen.

Eine wunderschöne Umgebung mit Wald Wiesen und Tieren. Morgens aufzuwachen und nur das Vogelgezwitscher zu hören lässt den Tag schon entspannt und mit guter Laune beginnen. Das Häuschen ist sehr gemütlich und perfekt für zwei Menschen.

13 – 16 maart

Heerlijk klein maar compleet huisje. Fijne badkamer, fijne keuken en heerlijke stoelen in de woonkamer. Het enige minpunt vonden wij dat het matras van het bed ontzettend hard was. Lag voor ons niet zo lekker maar dat is denk ik persoonlijke voorkeur. Verder echt heerlijke dagen gehad en we komen graag nog eens terug! Prachtig rustig plekje! Vanuit het huisje loop je zo het bos in. Mooi uitzicht, stilte, rust. Heerlijk!